Ne plac aceste pulpe crocante, de obicei folosesc pesmetul facut din paine neagra, asa devin mult mai crocante.
Ingrediente:
6 pulpe de pui
sare, piper
boia de ardei iute
2 oua
50 gr faina
100 gr pesmet din paine neagra
ulei
Pulpele se fierb in apa cu sare, cca 20-30 minute, apoi se scot, sa se raceasca ( supa obtinuta nu se arunca ). Se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei iute. Ouale se bat cu un praf de sare si se trec pulpele prin ou, apoi faina, iar ou , apoi prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins, pana ce devin crocante.
Se servesc langa diverse garnituri si salate.
Pofta mare!!!
Iar sunt prima,asa ca servesc o pulpa din aceasta.
RăspundețiȘtergereTe pup!
foarte foarte bune!
RăspundețiȘtergereCe bine arata si cat de mult e de cand n-am mai papat pui pane!
RăspundețiȘtergereDe elropogtatnék most egy combocskát!
RăspundețiȘtergereMmm....delicioase:)
RăspundețiȘtergereo idee foarte buna!
RăspundețiȘtergereYammu....ce pofta mi s-a facut:)!!!!! Pupici
RăspundețiȘtergereImi plac la nebunie cu pesmet! asa le fac si eu. pup
RăspundețiȘtergereCe-mi mai place!!! As fura si eu unul..
RăspundețiȘtergerePupici
Delicious!foarte bune!
RăspundețiȘtergere10 + ! Arata bine , imi plac ! Felicitari bucataresei !:)
RăspundețiȘtergereas manca non-stop...:)yamii!!Pupiciei!!
RăspundețiȘtergereFoarte bune sunt! Ne-au placut tare mult!
RăspundețiȘtergere