Aceste chiftelute asteapta de luni intregi sa fie postata, chiar dupa Craciun am facut, de atunci si pozele :)
Sunt foarte bune la cuptor, ce-i drept putin mai uscate, dar mai sanatoase, oricum la noi sunt bine venite.
Ingrediente:
500 gr carne tocata porc ( vita, pui, peste, etc.)
3 felii franzela
1 catel usturoi
1 ceapa
1 ou
verdeata ( marar, patrunjel)
sare, piper
susan
Feliile de franzela se inmoaie in apa si se stoarce, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da pe razatoare ( ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!!
Yupi,iar am ajuns prima.Servesc si eu una,asa de pofta.Pupici!
RăspundețiȘtergereimi plac la nebunie !!!
RăspundețiȘtergereDoamne, ce chiftelute apetisanta!!!!!!!Minunate!
RăspundețiȘtergeredelicioase si mult mai sanatoase! te pup scumpa mea!
RăspundețiȘtergereDelicios arata! Si sunt si foarte sanatoase! Pup
RăspundețiȘtergereSunt cela mai sanatoase! Arata minunat.
RăspundețiȘtergereMultumesc, intr-adevar este mai sanatos! Va pup fetelor! O saptamana minunata in continuare!
RăspundețiȘtergereLa cuptor sunt mult mai sanatoase!
RăspundețiȘtergereToata familia mea adora mancarurile ce contin susan!!Asa ca de la mine un mare LIKE!Pupici!!
RăspundețiȘtergereChiftelute...a zis cineva chiftelute??? aici sunt! vreau si euuuuuuuuu!
RăspundețiȘtergere