Nu sunt prea multe de spus despre aceasta friptura, doar ca este simpla si ca poate fi servita cu orice
fel de garnitura si salata. De obicei pregatesc aceste retete pe cand ajunge sotul de la servici, pentru ca se fac foarte repede si nu trebuie sa stau foarte mult timp in bucatarie. Imi petrec timpul cu cel mic sau cu fetele si din pacate uneori nici nu stiu cum sa ma impart sa am timp pentru toate, of offf, timpul, timpul, este foarte pretios in zilele acestea!!!
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 8 pulpe de pui dezosate ( partea de sus, adica soldul)
- sare
- un amestec de piper proaspat rasnit
- 3-4 linguri ulei de masline
- 50 ml vin alb sec
- o mana buna de coriandru proaspat tocat
Pulpele de pui se spala si se sterg bine de apa. Se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper. Se stropesc cu uleiul de masline , apoi se toarna vinul.
Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem tava la cuptor pentru 20 minute.
Dupa cele 20 minute se ia folia de aluminiu, se intoarce carnea si se presara cu coriandrul tocat. Se mai lasa la cuptor pana ce se rumenesc frumos deascupra, circa 10-15 minute. Intre tinp se mai intorc pulpele pentru a se rumeni pe ambele parti.
Serviti cu garnitura preferata si o salata asortata. Pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu