Cred ca nu este nevoie sa va spun foarte multe despre aceasta reteta, doar ca regret ca nu am avut un pui de casa, poate cu alta ocazie :)
Ingrediente:
1 pui de 1 kg fara piept
2 capatani de usturoi
sare, piper
boia de ardei iute
maghiran uscat
ulei de masline
100 ml vin alb
Se curata foarte bine puiul si se aseaza intr-o tava de friptura.
Usturoiul se curata si se pune intr-un mojar cu toate condimentele si se zdrobeste.
Apoi adaugam cativa stropi de ulei de masline si cu aceasta pasta vom unge puiul.
Adaugam vinul si 3 linguri de ulei si introducem in cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate.
Se stropeste din cand in cand cu sosul format din tava.
Se serveste cald cu o garnitura si o salata, sau in cazul nostru cu fasole galbena pastai cu smantana.
Pofta buna!!!
Mindkettőt szívesen megenném, a paszulyt is, meg a csirkét is:)
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut.. Neaparat trebuie sa incerc fasolea verde cu smantana!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereYammy...yammy, ce bunatate:)!!!Imi place puiul tau:)!Pupici
RăspundețiȘtergereAi mei sunt mari amatori de pui la cuptor.Te pup!
RăspundețiȘtergereBun bun bun!!!
RăspundețiȘtergereAs papa pe nerasuflate !!! Ador puiul cu usturoi !!
RăspundețiȘtergere