Poate ca nu este cea mai fina pasta, deoarece nu am strecurat-o , ( prefer asa in bucati mai mari) dar cu siguranta este delicioasa.
De data aceasta am facut doar din ardei gogosar si cu verdeata, reteta cu ardei o gasiti aici , nu a iesit la fel de rosu dar este foarte buna, iar verdeata, da o aroma placuta.
Am folosit 3 kg de gogosari, cateva frunze de telina si o legatura de patrunjel verde si putina sare de mare.
Gogosarii i-am spalat si curatat de cotare si seminte.
Am dat prin masina de tocat, verdeturile se toaca marunt.
Am pus la fiert cca o ora pana ce a scazut zeama.
Am adaugat cca o lingura rasa cu sare.
Dupa ce aproape au fiert se adauga frunzele de patrunjel si telina tocat marunt si se mai lasa 15-20 min.
Pasta se pune in borcane, se pun capacele.
Asezam borcanele intr-o cratita, umplem cu apa pana la jumatatea borcanelor si lasam pe foc mic o ora, apoi asezam borcanele intre paturi la caldura pana a2 -a zi, depozitam.
Sa aveti spor!!!
Te cred ca este super delicioasa!
RăspundețiȘtergereBine arata, chiar si asa cu bucati mari ;)
RăspundețiȘtergereSuper. Si mie imi place asa mai mare pt ca e buna la tocanite. Si eu am in plan tot gogosari cu verdeata saptamana aceasta :).
RăspundețiȘtergeregogosarul este printre preferatii mei !
RăspundețiȘtergereGogosarii sunt deliciosi.Imi plac asa de mult.Te pup!
RăspundețiȘtergereCred ca tare parfumat a iesit.. Super arata!
RăspundețiȘtergerefoarte buna la iarna!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine aceasta pasta!!!
RăspundețiȘtergereUn deliciu!
RăspundețiȘtergere