duminică, 14 aprilie 2013

Aripioare crocante cu mustar si ierburi aromatice


Exact partea puiului pe care nu o agreez , iar motivul simplu, are multa piele!! Darrr,  facand aceste aripioare mi-am schimbat parerea, sunt crocante si fragede in acelas timp, dragilor sunt minunate!!!



Ingrediente pentru 4 persoane:


  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 linguri bune de mustar Dijon 
  • 2 linguri ulei masline
  • sare, piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • oregano, cimbru, maghiran  ( uscat)

Simplu  si usor de pregatit!!!

  • Curatam bine de tot aripioarele, de eventualele pene ramase si se spala foarte bine, apoi se sterg de excesul de apa.
  • Amestecam uleiul cu mustarul  si adaugam peste aripioare.








  •  Trecem toate aripioarele prin mustar si condimentam cu sare, piper , boia de ardei dulce si ierburile uscate. 
  • Asezam aripioarele intr-un vas termorezistent, turnam foarte putina apa cca 30-40 ml si acoperim cu un staniol. 






  • Dam totul la cuptor pentru 20 minute. Cuptorul sa fie incins la 180 grade . Apoi descoperim de staniol si lasam inca 10 minute pentru a se rumenii . 
  • Serviti alaturi de garnitura  si salata dorita! Pofta mare!!!








4 comentarii: