miercuri, 12 septembrie 2012

Piept de pui la gratar


Cred ca nu este nevoie de multa prezentare, fiind o reteta foarte cunoscuta, doar depinde de condimente sau marinata folosita.
Ei bine eu va prezint reteta simpla, dar foarte buna si fiind la dieta, cred ca este  perfecta, deci domnisoarelor si doamnelor care tineti o dieta, consumati astfel de  mancaruri usoare si cat mai multe salate, legume si fructe, cat si carne alba.



Ingrediente 4 portii:


800 gr piept de pui dezosat si fara piele
sare, piper negru
boia de ardei iute
cativa stropi de ulei de masline


Pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri .
Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute si se stropesc cu cativa stropi de ulei de masline.
Se dau o ora la rece.
Apoi se frig pe gratar (eu am facut pe gratarul aragazului).
Asta este tot, serviti cu o portie de risotto cu legume si aveti un pranz minunat.

Pofta mare!!


















5 comentarii:

  1. Adelus, ce-mi faci mama la ora asta... Ai uitat ca e miercuri... eu am mincat papita cu fasole, si tu plimbi pe la nasul meu piept de pui ?! Dar virtual, tot sustrag o bucatica...

    RăspundețiȘtergere