Cand ne vine pofta de ceva dulce , salamul de biscuiti vine in salvarea noastra, pentru ca se pregateste repede si este delicioasa. Reteta este aceasi pe care o fac de obicei , dar de data aceasta am folosit banane si am dat rulata prin nuca de cocos.
- 1/2 kg biscuiti populari
- 1 margarina / unt
- 1 cana de lapte caldut
- 2-3 linguri de cacao
- 1/2 cana de zahar
- esenta de rom
- 50 g nuca de cocos rasa
- 2 banane
Se amesteca zaharul cu cacao si se toarna laptele caldut, se amesteca bine pana ce se topeste zaharul. Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu margarina /untul, pe urma se toarna laptele cu cacao si esenta de rom peste biscuiti si se amesteca bine avand grija sa nu zdrobim de tot biscuitii . Se intinde o folie si se intinde compozitia, apoi se aseaza in rand bananele si se ruleaza . Se trece rulada prin nuca de cocos si se acopera cu folia alimentara. Se da la rece pentru doua ore, pe urma se felieaza si se serveste.
Cred ca este tare gustos,nu am facut cu banane.Te pup!
RăspundețiȘtergere