vineri, 11 martie 2016

Fursecuri cu cacao



Cand vine vorba de rontait, fursecurile sunt cele mai bune de acest gen, sunt usor crocante si aromate cu diferite arome. De data aceasta am ales sa fac cu cacao pentru ca noua ne place foarte mult ciocolata.

Ingrediente:


  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina alba
  • 30 g cacao pudra
  • 50 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare

Mixati ouale cu un praf de sare si zaharul, apoi turnati   uleiul cate putin  si mixati in continuare.
Dupa ce ati turnat uleiul observati ca se ingroasa putin, apoi  adaugati laptele.

Spre final adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacao, asa incat sa rezulte o compoziti mai moale.  ( nu foarte curgatoare )
Se pune compozitia  intr-un pos,  ( cu duiul pe care il doriti si care il aveti) si se spriteaza intr-o tava cu hartie de copt
Se coace in cuptorul incalzit cca 7-10 minute, nu mai mult, se fac foarte repede. Se dezlipesc cu mare grija , sunt foarte moi.
Eu am copt la 180 grade, pe treapta din mijloc a cuptorului.



Tipsuri: Se pot glazura cu menta sau ciocolata, sau pudra cu zahar. Sunt minunate langa o cana de ceai.

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu