Nu pot descrie aceasta salata ca fiind una oaaauuu pe gustul familiei mele , pentru ca dupa cum va spuneam de nenumarate ori ca sunt pretentiosi, dar pot descrie in functie de gustul meu, ca fiind o salata oaauuu pentru ca eu ador legumele, in special dovleceii si vinetele si as manca in orice combinatie.
Ingrediente pentru 2 persoane:
- 1 dovlecel mic si tanar
- 1 vanata
- sare, piper proaspat rasnit
- busuioc uscat ( sau proaspat)
- un catel de usturoi zdrobit ( optional)
- ulei de masline
Se spala legumele si se sterg cu un prosop de hartie.
Se felieaza de cca 5 mm si se aseaza pe un gratar bine incins. Se lasa cate 2-3 minute pe fiecare parte si se scot intr-un bol.
Pregatim un dressing din ulei de masline, putina sare, piper proaspat rasnit, busuioc si usturoiul zdrobit.
Turnam dressingul peste legume, amestecam pe urma servim langa carne la gratar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu