Simplu si bun, nu aveti nevoie decat de trei ingrediente si aveti o gustare delicioasa.
Ingrediente:
- un pachet aluat foietaj (400 g)
- 150 g cascaval ras (gouda )
- 100 g mozzarella
- un galbenus de ou
- Aluatul daca este congelat, atunci se lasa la temperatura camerei pana ce dezgheata.
- Se pune intr-un bol cascavalul ras si mozzarella zdrobita si se amesteca.
- Pe urma se presara toata umplutura pe mijlocul aluatului. Se aduc marginile spre umplutura , astfel incat sa acopere ( vezi foto de jos) si umeziti cu putina apa sa se lipeasca bine marginile, ca la coacere sa nu iasa.
- Crestati aluatul cu cutitul pe mijloc, pe urma ungeti cu galbenusul de ou.
- Introduceti in cuptorul preincalzit la 180º C si coaceti timp de 30-40 minute pana ce se rumeneste frumos deasupra.
- Dupa ce este gata, lasati sa se raceasca apoi feliati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu