Fetelor le place foarte mult acest aperitiv, iar eu incerc sa fac diferite combinatii, de data aceasta am ales sunca si ardeiul.
Ingrediente:
- 4 oua ( marimea M)
- 200 g sunca presata taiata cuburi
- 1 ardei kapia rosu taiat cuburi
- 100 g branza Cedar razuita
- sare
- piper proaspat rasnit
- 125 ml lapte
- 60 ml ulei de rapita
- 1 lingurita praf de copt
- 200 g faina alba ( tip 000)
- ulei si faina pentru tava
- Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana ce devin cremoase.
- Turnam laptele si amestecam incet.
- Pe urma turnam uleiul de rapita si amestecam incet.
- Pe urma incorporam faina amestecata cu praful de copt.
- Adaugam branza Cedar razuita.
- Pe urma celelalte ingrediente, sunca presata si ardeiul taiat cuburi. Amestecati cu o lingura sa incorporati ingredientele.
- Turnati compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Coaceti checul in cuptorul preincalzit la 190 grade C timp de 30 -40 minute pana ce devine usor maroniu deasupra.
- Daca nu sunteti siguri incercati cu o scobitoare, daca iasa curata atunci este gata.
- Lasati sa se raceasca apoi feliati.
- Se poate servi atat cald cat si rece, cu un plus de ketcup este minunat!
Pofta mare!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu