joi, 25 septembrie 2014

Chec aperitiv cu sunca si ardei








Fetelor le place foarte mult acest aperitiv,  iar eu incerc sa fac diferite combinatii, de data aceasta am ales sunca si ardeiul.


Ingrediente:



  • 4 oua ( marimea M)
  • 200 g sunca presata taiata cuburi
  • 1 ardei kapia rosu taiat cuburi
  • 100 g branza Cedar razuita
  • sare
  • piper proaspat rasnit
  • 125 ml lapte
  • 60 ml ulei de rapita
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g faina alba ( tip 000)
  • ulei si faina pentru tava

  •  Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana ce devin cremoase.








  • Turnam laptele si amestecam incet.








  • Pe urma turnam uleiul de rapita si  amestecam incet.








  • Pe urma incorporam  faina amestecata cu praful de copt.








  • Adaugam branza Cedar razuita.








  • Pe urma celelalte ingrediente, sunca presata si ardeiul taiat cuburi. Amestecati cu o lingura sa incorporati ingredientele.








  • Turnati compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.








  • Coaceti checul in cuptorul preincalzit la 190 grade C timp de 30 -40 minute pana ce devine usor maroniu deasupra.
  • Daca nu sunteti siguri incercati cu o scobitoare, daca iasa curata atunci este gata.
  • Lasati sa se raceasca apoi feliati.
  • Se poate servi atat cald cat si rece, cu un plus de ketcup este  minunat!

Pofta mare!!!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu