Sunt simpli, aromati cu usturoi, sunt garnitura perfecta pentru orice friptura.
Ingrediente 4 persoane:
- 1 kg cartofi rosi
- 1 capatana de usturoi
- 100 ml ulei de masline / floarea soarelui
- sare, piper negru macinat
- Cartofii se curata si se spala. Se taie in functie de marimea lor, eu i-am taiat in 4 ( nu erau foarte mari ). Usturoiul se curata si se taie fasii / grob.
- Se aseaza hartie de copt intr-un vas termorezistent si punem cartofii. Presaram usturoiul si condimentam cu sare si piper negru macinat.
- Apoi turnam uleiul si dam totul la cuptor, sa fie bine incalzit. Eu de obicei acopar cu hartie de copt cca 20 minute, apoi iau hartia si mai las pana ce se rumenesc frumos. Asa devin moi pe dinauntru si crocanti pe dinafara.
Va urez pofta buna!
Alte retete recomandate:
I
Cei mai buni cartofi! Pupici
RăspundețiȘtergeretare buni !
RăspundețiȘtergereFoarte buni!
RăspundețiȘtergereSunt preferatii mei !:)
RăspundețiȘtergerece buni sunt..
RăspundețiȘtergereSimpli, dar gustosi... Acum mi-ai facut pofta de cartofi cu usturoi. Pupici si o seara placuta !
RăspundețiȘtergere