luni, 13 mai 2013

Paste cu branza


Pastele  raman intodeauna in topul preferintelor noastre, sunt rapide de pregatit , in special cele cu branza si plac celor mari cat si celor mici.
Reteta mea este una simpla, se poate adauga  branza  sarata dorita sau preferata; noua ne place foarte mult branza de oi sau casul de oi , cel facut de casa.


Ingrediente 4 persoane:


  • 400 g paste
  • 300 g branza de oi
  •  sare
  • 2-3 linguri ulei de masline

Timp de pregatire:  10 minute
Timp de gatire: 10 minute
  • Pastele se fierb dupa instructiuni, in apa clocotita cu sare si  o lingura ulei de masline, pentru a nu se lipii.
  • Dupa ce au fiert se scurg , se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. 
  • Intr-o tigaie se  incalzeste uleiul de masline si se adauga pastele scurse. Se presara  branza de oi peste si se adauga putina sare  dupa gust.
  • Se  amesteca  si se lasa  2-3 minute pe foc, apoi se servesc calde.
  • Sunt    foarte bune si reci , iar timpul de preparare  este mai putin de jumatate de ora.





Pofta buna!!

4 comentarii:

  1. preferata baietilor mei (sotul si baiatul)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozave la orice ora! Si noua ne plac!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt mare amatoare de paste cu branza.
    Mi-ai facut o pofta...

    RăspundețiȘtergere