Tarta aceasta am facut-o cand am fost la cineva in vizita si mi-a placut foarte mult, ulterior am refacut-o, dar putin diferit de prima tarta, pentru ca am mai adaugat cateva ingrediente in plus.
Poze cu modul de pregatire nu am, pentru ca a fost facuta intr-un timp scurt, neavand timp pentru aceasta. Cu siguranta am sa refac reteta si atunci am sa pun poze cu modul de pregatire.
Ingrediente:
- o foaie rotunda pentru tarte
- 300 g somon taiat bucatele
- un dovlecel zucchini mic (100 g ) taiat felii
- 2 fire ceapa verde tocata
- un morcov mic taiat rondele
- o mana mazare
- o mana fasole verde gata curatata
- sare, piper proaspat rasnit
- 50 grame branza brie
- 2 oua batute
- 200 g creme freshe
Se desface foaia de tarta si se aseaza intr-o forma rotunda unsa cu putin ulei. Se incinge cuptorul la 180 grade C.
Asezam toate legumele pe foaia de tarta, sa fie amestecate uniform toate legumele.
Asezam bucatile de somon si bucati de branza brie intre legume.
Ouale batute se amesteca cu creme freshe si adaugam sare si piper proaspat rasnit dupa gust.
Turnam aceasta compozitie peste legume si dam totul la cuptor timp de 40 minute, pana ce se rumeneste frumos deasupra.
Este o tarta gustoasa si satioasa.
Pofta mare sa aveti!!
un mare 10 Adela!
RăspundețiȘtergereMulțumesc! !!
RăspundețiȘtergereVrea si eu,tare-mi place.Pup la fete
RăspundețiȘtergerePupici și ție Mihaela! !
Ștergere