miercuri, 13 ianuarie 2016

Rulada de pui cu ardei

 


In primul rand ,,La multi ani!!!,, pentru toata lumea, sa aveti un an nou fericit si bogat. Incep anul 2016 cu un aperitiv pe care puteti sa-l faceti oricand, este foarte aratos si delicios.


Ingrediente:

  • 1/2 kg pulpe de pui dezosate fara piele sau piept de pui tocata
  • ardei colorat ( rosu , galben si verde taiat fasii)
  • sare, piper negru proaspat rasnit
  • condimente pentru carne de pui
  • o ceapa mica tocata fin
  • un ou batut

  • Carnea tocata se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de pui.







  • Adaugam ceapa tocata fin si oul batut si amestecam toate ingredientele.






  • Intindem carnea tocata pe o folie alimentara si asezam fasiile de ardei, pe urma rulam cu ajutorul foliei.






      • Rulada astfel obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se impacheteaza, apoi se pune intr-o tava de chec.






      • Se coace in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 30-40 minute, dupa care se indeparteaza hartie de copt si se lasa la racit.
      • Se poate servii atat calda cat si rece, este un aperitiv usor de preparat si foarte gustos.












      Niciun comentariu:

      Trimiteți un comentariu