duminică, 1 februarie 2015

Muffin aperitiv






In luna ianuarie  la Provovarea Secreta mi-a revenit  blogul Stefaniei iar reteta pregatita este una delicioasa, o reteta care le place copiilor enorm de mult.



Ingrediente pentru 15 briose:
  • 250 g sunca taiata cuburi
  • 150 g cascaval razuit
  • 130 g ciuperci feliate din conserva
  • 70 g masline feliate
  • 50 g mazare fiarta
  • un ardei kapia rosu taiata cubulete
  •  5 linguri faina
  • 5 oua 
  • o lingurita praf de copt
  •  sare, piper proaspat macinat si oregano
  • mai aveti nevoie de hartie pentru briose

  • Ouale se mixeaza cu un praf de sare, piper proaspat macinat si oregano. Apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. 









  • Pe urma se adauga cascavalul razuit si restul ingredientelor.








  • Hartiile de briose se pun in forme de briose apoi se adauga din compozitie.









  • Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana ce se rumenesc frumos, circa 20-30 minute.









  • Se servesc atat calde cat si reci cu ketchup  sau fara. 

Enjoy!!!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu