luni, 16 februarie 2015

Pui cu praz si rosii



Ingrediente:


  • 4 bucati de pulpe (soldul )
  • 2 fire de praz taiata rondele subtiri
  • o ceapa alba tocata marunt
  • 500 g rosii
  • 2-3 linguri de ulei de rapita
  • sare, piper negru prospat rasnit
  • patrunjel verde tocat pentru servit

  • Ceapa si prazul tocat se calesc in uleiul incins pana ce se inmoaie bine.








  • Adaugam pulpele curatate si spalate. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat si lasam circa 5 minute pe foc incet.








  • Tocam rosiile cuburi marunte.








  • Adaugam rosiile tocate la carne si mai lasam impreuna 10 minute.  Adaugam 100 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba pana ce a scazut toata apa.








  • Servim cu patrunjel proaspat tocat, alaturi de o mamaliguta si o muratura sau salata asortata.

Pofta buna!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu