Ingrediente:
- 4 bucati de pulpe (soldul )
- 2 fire de praz taiata rondele subtiri
- o ceapa alba tocata marunt
- 500 g rosii
- 2-3 linguri de ulei de rapita
- sare, piper negru prospat rasnit
- patrunjel verde tocat pentru servit
- Ceapa si prazul tocat se calesc in uleiul incins pana ce se inmoaie bine.
- Adaugam pulpele curatate si spalate. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat si lasam circa 5 minute pe foc incet.
- Tocam rosiile cuburi marunte.
- Adaugam rosiile tocate la carne si mai lasam impreuna 10 minute. Adaugam 100 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba pana ce a scazut toata apa.
- Servim cu patrunjel proaspat tocat, alaturi de o mamaliguta si o muratura sau salata asortata.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu