Asa se face cand ai pofta de rontait, scoti un aluat foietaj din congelator si pregatesti niste saratele rapide si numai buneeee!!!
Ingrediente:
- un pachet aluat foietaj ( 400 g )
- cascaval gouda (100 g )
- chimen
- un galbenus si 2 linguri de lapte pentru uns
- Mai simplu de atat nici ca se poate, lasi aluatul la temperatura camerei, pana ce dezgheata si se poate folosi.
- Razi cascavalul pe ochiul mic al razatorii si bati galbenusul cu putin lapte.
- Taie aluatul in fasii de 2 cm si unge cu galbenusul batut apoi presara chimenul si cascavalul ras.
- Aseaza hartie de copt intr-o tava de copt pe urma aseaza saratelele. Coaceti-le in cuptorul preincalzit la 180ºC pana ce se rumenesc usor maronii.
- Sunt un aperitiv excelent, vorba aia, ,,la un pahar de vorba si de bere,,
Enjoy!!!!!
Multumim pentru postare!
RăspundețiȘtergere