vineri, 7 noiembrie 2014

Portofele de pui cu sunca si legume


Doar atat am sa va spun despre aceasta reteta, simplu si delicios astfel puiul,  urmeaza doar sa incercati si sa va spuneti parerea.


Ingrediente pentru 4 persoane:



  • 4 pulpe de pui dezosate si fara piele  ( partea de sus, soldul )
  • 4 felii felii sunca de curcan
  • legume congelate ( morcovi baby, fasole verde, mazare boabe, conopida )
  • sare, piper negru proaspat rasnit
  • cateva crengute de cimbru
  • 2-3 linguri ulei masline
  • mai aveti nevoie de scobitori

  • Pulpele se spala si se tamponeaza cu  un prosop de hartie, de excesul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Asezam cate o felie de sunca peste fiecare bucata.








  • Adaugam peste fiecare felie de sunca legume, si inchidem pulpele ca pe niste portofele, apoi le prindem cu scobitori sa nu iasa legumele.







  • Asezam pulpele intr-un vas de iena, stropim cu uleiul de maslin, punem cateva firicele de cimbru proaspat, pe urma acoperim cu o folie de aluminiu si introducem in cuptorul incins la 180 grade C timp de 20 minute. Pe urma descoperim de folie si mai lasam 10 minute, in acest timp intoarceti pulpele de pe o parte pe cealalta. 







  • Serviti cu garnitura si salata dorita!! Pofta mare!!!
Enjoyy!!









4 comentarii:

  1. Ma dau si eu la portofelul tau, ca arata tare bine. Facusem si eu acum citva timp in urma, nu zic cit ca e cam mult, portofele din muschiulet de porc, bunatate curata. Sigur asta cu piept de pasare, nu l-ar refuza odrasla mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun ! Merg de minune cu muraturile mele dulci-acrisoare !
    Nota 10 !

    RăspundețiȘtergere