Doar atat am sa va spun despre aceasta reteta, simplu si delicios astfel puiul, urmeaza doar sa incercati si sa va spuneti parerea.
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 4 pulpe de pui dezosate si fara piele ( partea de sus, soldul )
- 4 felii felii sunca de curcan
- legume congelate ( morcovi baby, fasole verde, mazare boabe, conopida )
- sare, piper negru proaspat rasnit
- cateva crengute de cimbru
- 2-3 linguri ulei masline
- mai aveti nevoie de scobitori
- Pulpele se spala si se tamponeaza cu un prosop de hartie, de excesul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Asezam cate o felie de sunca peste fiecare bucata.
- Adaugam peste fiecare felie de sunca legume, si inchidem pulpele ca pe niste portofele, apoi le prindem cu scobitori sa nu iasa legumele.
- Asezam pulpele intr-un vas de iena, stropim cu uleiul de maslin, punem cateva firicele de cimbru proaspat, pe urma acoperim cu o folie de aluminiu si introducem in cuptorul incins la 180 grade C timp de 20 minute. Pe urma descoperim de folie si mai lasam 10 minute, in acest timp intoarceti pulpele de pe o parte pe cealalta.
- Serviti cu garnitura si salata dorita!! Pofta mare!!!
Enjoyy!!
Nu-i de refuzat asa ceva.Pup la fete!
RăspundețiȘtergereMmm, mi s-a facut foameee!!
RăspundețiȘtergereMa dau si eu la portofelul tau, ca arata tare bine. Facusem si eu acum citva timp in urma, nu zic cit ca e cam mult, portofele din muschiulet de porc, bunatate curata. Sigur asta cu piept de pasare, nu l-ar refuza odrasla mea...
RăspundețiȘtergereFoarte bun ! Merg de minune cu muraturile mele dulci-acrisoare !
RăspundețiȘtergereNota 10 !