miercuri, 7 mai 2014

Burgeri din miel la gratar






Ingrediente:


  • 500 g carne de miel tocata
  • 1 ceapa razuita
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita chimion macinat
  • sare, piper negru proaspat rasnit


  • Este simplu de facut , incepem prin a pune carnea tocata intr-un vas, adaugam ceapa data pe razatoare ( ochiul mic) si usturoiul tocat marunt ( se poate da tot pe razatoare, ochiul mic ).
  • Condimentam cu sare, piper negru proaspat rasnit si chimion macinat dupa gust, pe urma amestecam totul si lasam la rece cca 2 ore sa se patrunda bine aromele.
  • Dam forma burgherilor si prajim pe gratarul incins cate 6 minute  pe fiecare parte. 
  • Servim in chifle alaturi de o salata si sos de rosii picant.














Enjoy!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu