Pastele raman intodeauna in topul preferintelor noastre, sunt rapide de pregatit , in special cele cu branza si plac celor mari cat si celor mici.
Reteta mea este una simpla, se poate adauga branza sarata dorita sau preferata; noua ne place foarte mult branza de oi sau casul de oi , cel facut de casa.
Ingrediente 4 persoane:
- 400 g paste
- 300 g branza de oi
- sare
- 2-3 linguri ulei de masline
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 10 minute
- Pastele se fierb dupa instructiuni, in apa clocotita cu sare si o lingura ulei de masline, pentru a nu se lipii.
- Dupa ce au fiert se scurg , se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa.
- Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se adauga pastele scurse. Se presara branza de oi peste si se adauga putina sare dupa gust.
- Se amesteca si se lasa 2-3 minute pe foc, apoi se servesc calde.
- Sunt foarte bune si reci , iar timpul de preparare este mai putin de jumatate de ora.
Pofta buna!!
preferata baietilor mei (sotul si baiatul)!
RăspundețiȘtergerePreferatele mele!!!
RăspundețiȘtergereGrozave la orice ora! Si noua ne plac!
RăspundețiȘtergereSi eu sunt mare amatoare de paste cu branza.
RăspundețiȘtergereMi-ai facut o pofta...