Acest fel de mancare se pregateste foarte repede si va salveaza din orice situtie. Daca nu aveti timp de exemplu, sau se iveste sa aveti musafiri neanuntati, servita cu o garnitura sau o salata alaturi, veti avea o masa delicioasa pentru cei dragi.
Ingrediente pentru 4 portii:
- 800 g piept de pui sau pulpe dezosate taiate in bucati potrivite
- 250 g ciuperci din conserva
- 1 ardei gras rosu feliat
- 100 g branza cedar ras
- sare, piper negru proaspat rasnit
- 2-3 linguri ulei la alegere
- Se incinge uleiul intr-o tigaie si punem bucatile de pui la prajit. Adaugam sare si piper proaspat rasnit dupa gust.
- Dupa ce sau rumenit se scot separat intr-un vas yena si se acopera cu un staniol pana ce calim ciupercile.
- Calim putin ciupercile si ardeiul in tigaia care am prajit puiul, pana ce se inmoaie ardeiul.
- Adaugam ciupercile peste bucatile de carne, adaugam sare sau piper daca mai e nevoie si presaram branza rasa.
- Punem totul in cuptorul incins la180°C pana de se rumeneste deasupra branza.
- Serviti cu o garnitura su salata alaturi! POfta mare!!
mancarica aceasta este chiar pe gustul meu!
RăspundețiȘtergere