joi, 8 octombrie 2015

Pui cu ciuperci si ardei gratinat



Acest fel  de mancare se pregateste foarte repede si va salveaza din orice situtie. Daca nu aveti timp de exemplu, sau se iveste sa aveti musafiri neanuntati,  servita cu o garnitura sau o salata alaturi, veti avea o masa delicioasa pentru cei dragi.

Ingrediente pentru 4 portii:


  • 800 g piept de pui sau pulpe dezosate taiate in bucati potrivite
  • 250 g ciuperci din conserva
  • 1 ardei gras rosu feliat
  • 100 g branza cedar ras
  • sare, piper negru proaspat rasnit
  • 2-3 linguri ulei  la alegere


  • Se incinge uleiul intr-o tigaie si punem bucatile de pui la prajit. Adaugam sare si piper proaspat rasnit dupa gust.
  • Dupa ce sau rumenit se scot separat intr-un vas yena si se acopera cu un staniol pana ce calim ciupercile.









  • Calim putin ciupercile si ardeiul in tigaia care am prajit puiul, pana ce se inmoaie ardeiul.







  • Adaugam ciupercile peste bucatile de carne, adaugam sare sau piper daca mai e nevoie si presaram branza rasa.
  • Punem totul in cuptorul incins la180°C pana de se rumeneste deasupra branza.



 




  • Serviti cu o garnitura su salata alaturi! POfta mare!!



Un comentariu: