miercuri, 26 octombrie 2011

Chiftelute umplute cu ciuperci


Ne plac foarte mult chiftelutele si de aceea pregatesc  si incerc mai multe variante, fiindca  sunt o gramada,  :) pe care le voi face cu siguranta... Compozitia de chiftelute este aceasi cu cea de aici  iar  pentru umplutura aveti nevoie de :

 150 gr ciuperci
 sare, piper
 2 linguri ulei
ulei pentru prajit


 Curatam ciupercile si le tocam marunt, apoi calim in 2 linguri de ulei, condimentam si lasam  la calit pana ce scade zeama lasata de ele. Luam putin din compozitie de chiftelute punem cate-o lingurita din ciuperci apoi asezam iar din compozitia de carne. Se formeaza chiftelute rotunde sau turtite si se prajesc in uleiul incins, se scot  pe un servetel de hartie . Serviti alaturi de garnitura dorita! Bineinteles, daca vreti sa evitati prajirea se pot aseza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptor!


11 comentarii:

  1. eu am facut chiftele umplute cu branza si au fost foarte bune.sigur voi incerca si varianta ta cu ciuperci.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am facut azi chiftele... simple :)),darnici la ale tale cu ciuperci nu m-as da la o parte!!Pupici dulci!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioase.Imi plac ciupercile tare mult.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac mult cele cu ciuperci.. !

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata extraordinar si sunt sigura ca sunt foarte gustoase. Cred ca am sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faina reteta ! Si sigur sunt foarte bune !

    RăspundețiȘtergere
  7. in acest we fac ceva cu ciuperci sigur !!! ,mi-ati facut o pofta de ele de numa , iar chiftelutele tale cred ca sunt o nebunie !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un deliciu suntem convinsi ca sunt o bunatate.

    RăspundețiȘtergere