sâmbătă, 7 mai 2011

Friptura de pui la tigaie








Am facut aceasta fripturica tot de Paste, este un fel pincipal rapid,   dupa cum va spuneam atunci nu prea am avut vreme de gatit, nu stiam ce sa fac repede si m-am gandit sa fac o supa buna de pui ...
carne de pui fiarta
ulei de masline
sare, piper, boia de ardei, maghiran
cativa stropi de lamaie
...am scos carnea din supa , am condimentat-o si am prajit-o putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline iar spre gata am stropit foarte putina lamaie... asta este tot, usor si rapid se poate servii cu ce garnitura doriti... eu am servit cu cartofi cu ceapa verde, a fost foarte bun... POFTA BUNA!




2 comentarii:

  1. Foarte buna! mai ales ca este pui de casa... nu?...pai cum sa nu fie buna?!!!!!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost numai :)) l-am papat tot... pupici!pupici!

    RăspundețiȘtergere