marți, 1 mai 2012

Chiftelute cu susan la cuptor



Aceste chiftelute asteapta de luni intregi sa fie postata, chiar dupa Craciun am facut, de atunci si pozele :) 
Sunt foarte bune la cuptor, ce-i drept putin mai uscate, dar mai sanatoase, oricum la noi sunt bine venite.


Ingrediente:

500 gr carne tocata porc ( vita, pui, peste, etc.)
3 felii franzela
1 catel usturoi
1 ceapa
1 ou
verdeata ( marar, patrunjel)
sare, piper
 susan
 
 
Feliile de franzela se inmoaie in apa si se stoarce, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se  da pe razatoare ( ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!!











10 comentarii:

  1. Yupi,iar am ajuns prima.Servesc si eu una,asa de pofta.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, ce chiftelute apetisanta!!!!!!!Minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. delicioase si mult mai sanatoase! te pup scumpa mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Delicios arata! Si sunt si foarte sanatoase! Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, intr-adevar este mai sanatos! Va pup fetelor! O saptamana minunata in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. La cuptor sunt mult mai sanatoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toata familia mea adora mancarurile ce contin susan!!Asa ca de la mine un mare LIKE!Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiftelute...a zis cineva chiftelute??? aici sunt! vreau si euuuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere