vineri, 30 martie 2012

Gnochi cu perisoare din branza cu sunca


Un experiment aceste perisoare, eu zic ca este unul reusit, ramane doar sa incercati si sa va spuneti parerea, au fost delicioase.



Ingrediente:
100 gr sunca de pui
100 gr branza de oi
1 lingura patrunjel verde tocat
1 lingura pesmet (optional )
1 ou
sare, piper
300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
1 lingura ulei de masline
oregano
200 gr paste gnochi
Sunca , se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet , daca considerati, ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele. Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min. Intre timp fierbem pastele al dente. 
Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra. 






Pofta mare!!









Tipsuri.  Se pot pregatii cu rosii  proaspete, iar in loc de oregano, adaugati busuioc.

7 comentarii:

  1. Pastele in combinatie cu carne mi s epar o idee buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi o trimit pe Diana la tine.Asa o papica este pe placul ei.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adelus, pai cu astea vrei tu sa slabesc... eu, nu tu... Uite ca eu in loc de perisoare, am sa pun doar rosii si busuioc. ca sa fie o tira mai dietetice... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  4. si pe Eduard al meu i-l trimit!!gasesti tu potii pentru toti si pentru toate :D!!Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun! Mai primesti musafiri la masa??
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunate perisoarele cu sosulet in special in combinatia asta!Fiica-mea le mananca cu placere,cred ca si fetele tale...

    RăspundețiȘtergere
  7. As incerca si eu. Arata foarte bine si combinatia pentru perisoare mi se pare foarte interesanta.

    RăspundețiȘtergere