luni, 27 iunie 2011

Tort Sirena


Este unt tort cu blat de cacao , insiropat cu ciocolata si crema mouse de ciocolata, acoperit si decorul din pasta de zahar ...La multi ani Diana pentru cei 7 anisori sa cresti mare si sanatoasa, te puup!



 

16 comentarii:

  1. Foarte frumoase torturile.Micul.
    Sa ai o saptamana faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Torturile tale sunt din ce in ce mai reusite,felicitari pentru evolutie!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Miculina imi pare bine ca ai revenit , mi-a fost dor, macar de comentarii, se intampla ceva?! intreb sper sa nu fie cu suparare? Puup si o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Adina tare mult pentru apreciere! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nagyon szép lett, igazán a tengert idézi fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Paradis, o vara minunata sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna! sunt Codruta, urmeaza sa fie ziua mea, saptamana viitoare si ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai putea spune si mie, te rog te rog te rog :o3, reteta pentru pasta de zahar:D... Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Codruta, nu este un secret si chiam am sa-mi fac timp sa postez cum prepar pasta de zahar, 1 gelatina dr oetker, 60 ml apa, 2 lg (linguri) miere sau energizant, depinde cand cum am, 1 lingurita margarina Rama, 50 gr amidon alimentar si zahar pudra aici nu am o cantitate exacta , chiar nu am cantarit zaharul pun intodeauna dupa ochi si vad cand framant daca mai trebuie zahar... sper sa-ti foloseasca si ,,La multi ani!,,

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti multumesc mult mult mult de tot!!! Si pentru reteta si pentru urare! Esti foarte draguta! Si iti doresc sa nu-ti dispara niciodata rabdarea, ca talent ai si inca ce talent:X...
    Multumesc inca o data!!! Te pup!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru complimente Codruta! puup!

    RăspundețiȘtergere